четвер, 28 грудня 2017 р.

Свята наближаються -
Дива починаються !
І дійсно. Красуня – ялинка в ДНЗ№12 «Дзвіночок» (завідувач Рябчук М.М.) запалила свої яскраві вогники, закликаючи малят на Новорічні свята. З нетерпінням та з піднесеним настроєм дітлахи зустрічали особливе, незвичайно,таємниче свято - Новий рік.
         Хоч надворі зовсім не зимова погода але музична зала нагадує зимові пейзажі,відчувається морозна свіжість.
         Тому і настрій, як у молодших малюків, так і у старших   ,бадьорий та радісний.
         І почалися новорічні дива…
Багато казкових героїв завітали до дітлахів:Кіт Базиліо з Лисицею Алісою,  веселі сніговички , Бабуся Ягуся , не кажучи про Діда Мороза та Снігуроньку.
         Завдяки творчому колективу педагогів дитячого закладу (Горбань О.Г.,Кириченко Н.Г.,Чирви О.Я., Мосейчук К.М., Горбань Н.П., Моденко Г.С.,Капустіної Н.В.,Осмятченко В.М. та інші) свята для дітей були веселі та яскраві.
         Здійснилися новорічні мрії і побажання дітлахів старшої групи «Чомусики» (вихователь Кириченко Н.Г.,муз.керівник Чирва О.Я.).
Новий рік вони зустріли в «аеропорту». Артисти з різних країн дивували глядачів своїми талантами: запальними танцями, грою на музичних інструментах,чудовими піснями. У бабусі Ягусі (вихователь Капустіна Н.В.) прокинувся талант до продюсерства і на «біс» пройшов виступ її групи «Заї-заї».

Свято видалося незабутнім і феєричним. Цьому сприяли чудові костюми, талант маленьких акторів, підтримка батьків, тепла атмосфера в залі. А запальний Дід Мороз (вихователь Мосейчук К.М.) спонукав дітей до ігор і хороводів, порадував смачненькими ласощами ,які знайшлися у валізах багажу Дідуся. «Як Новий рік зустрінеш ,то таким буде цілий рік», - кажуть у народі. Веселого, незабутнього Нового року і Різдва Христова бажаємо всім: і дорослим і малим. Нехай Здійсняться Ваші мрії!


















Немає коментарів:

Дописати коментар

11 жовтня в дитячому садочку "Дзвіночок" пройшла виставка малюнків та естафета до Дня Захисника України. Діти різних вікових гру...