понеділок, 4 грудня 2017 р.

«Навчання як розвага»
           Навчання , що дарує радість і дітям і педагогам -  едьютейнмент (поєднує  в собі розважальні прийоми ,методи інтерактивного й активного навчання ,  мотивацію до пізнання та взаємодії).
           Едьютейнмент – нова освітня технологія яка ґрунтується на отриманні дитиною та педагогами задоволення від процесу навчання (первинного інтересу до предмета, явищ, інформації). Про це дуже детально на сторінках журналу «Дошкільного виховання» розкриває доктрину педагогічних наук,  професор Катерина Крутій.
            В ДНЗ№12 «Дзвіночок» (завідувач Рябчук М.М.) педагоги зацікавились новою технологією та успішно  її використовують.
            Починаючи з молодшої групи вихователь Горбань О.Г. вдало застосовує ідеї едьютейнтменту. Недавно показала «майстер – класс» для молодих спеціалістів ,де педагоги пересвідчились , в ефективності методів та прийомів.

            Малюки отримали за невеликий час великий обсяг знань; з сенсорики, знайомства з оточуючим ,зображальної діяльності ,фізичного розвитку експериментально - дослідницької діяльності ,розвитку мови , художньої літератури математичних понять та морально - етичного досвіду).Активність дітлахів протягом заняття - розваги була надзвичайно висока. 








 

Немає коментарів:

Дописати коментар

11 жовтня в дитячому садочку "Дзвіночок" пройшла виставка малюнків та естафета до Дня Захисника України. Діти різних вікових гру...