вівторок, 19 грудня 2017 р.

«Малюки радіють,щастям сяють – Св. Миколая прославляють»
Під цим гаслом в ЗДО №12 «Дзвіночок»(завідувач Рябчук М.М.)відбувалися незвичайні дива і пригоди. Щоб вчасно Св. Миколай  дістався до садочка, малята старшої групи «Чомусики» вихователь (Кириченко Н.Г.,музичний керівник Чирва О.Я.) зверталися за допомогою до звіздарів і гадалок ,казкових героїв і навіть задіяли магію.
Астрономи прокладали зоряний шлях; запальні «ромали» начолі з головною «ворожеєю» (вихователь Киричено Н.Г.) нагадали здійснення мрій  і сподівань. А Бабуся Ягуся (вихователь Капустіна Н.В.) вдалася до гіпнотичного сеансу – ввела всіх в оману сну. Та завдяки зусиллям малят ,казкових героїв Веселуна (вихователь Горбань Н.П.) та Буркуна (пом.вихователя Богданова Л.В.) розвіяли  чари, задзвеніли славетні пісні, водилися хороводи, лунали сміх і радість.
Янголята сповістили про прихід Чудотворця Миколая. Чемні діти у садочку отримали чудові подарунки і ще раз вдостовірилися ,що чудеса існують. Сльози радості блищали в очах батьків. «Хай будуть здорові мами,тата та любі малята ,і наша держава буде міцна і багата» побажав Св.Миколай , і ми вам  бажаємо.











Немає коментарів:

Дописати коментар

11 жовтня в дитячому садочку "Дзвіночок" пройшла виставка малюнків та естафета до Дня Захисника України. Діти різних вікових гру...