пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Тиждень безпеки руху
в ЗДО№12 «Дзвіночок»

У ЗДО№12 «Дзвіночок» пройшов «Тиждень безпеки руху» з 21.05.2018р. по 25.05.2018р. вихователі відповідально поставились до виконання затверджених заходів. З метою ознайомлення вихованців з правилами дорожнього руху в усіх групах проведено безліч занять, дидактичних ігор, сюжетно-рольових ігор.
Тематичне заняття «Безпека на дорозі» (вих. Капустіна Н.В., вих. Осмятченко В.М.) показало, як діти засвоїли набуті знання.
З радістю і задоволенням малюки відгадували загадки, які підготували вихователі Моденко Г.С. та Воротиленко Д.В. про світлофор, дорогу, знаки, надавали поради і застерігали від необачної поведінки на проїжджій частині. А прихід Поліцейського (вих. Осмятченко В.М.) не тільки зацікавив дітей, а й заохотив до того, щоб малюки розповіли йому, чому не можна гратися на дорозі.

Провели консультації з батьками «Профілактика дитячого дорожнього травматизму», «Обережно дорога!».Оформили виставку плакатів за даною тематикою. Тиждень безпеки руху вдалось провести цікавим і повчальним.








Немає коментарів:

Дописати коментар

11 жовтня в дитячому садочку "Дзвіночок" пройшла виставка малюнків та естафета до Дня Захисника України. Діти різних вікових гру...